TEMEL İLKELERI YANGıN KAPıSı

Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Blog Article

Yangın emniyet hollerinin cidar, tavan ve ayaında tek kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılması gerekir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu gestalt emanet kaybı olmaması midein önemlidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın bapları diğer yangın kapısı türleri arasındadır.

 Fonksiyonel olduğu kadar tezyinî layihamlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın bapları, acil çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine usturuplu olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Kanatlar Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul içinde şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin destek plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları, yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir vakit aralığında engellerken aynı zamanda insanoğluın intikaline olanak sağlayan kapılardır.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış bapsı namına bina karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa yürekgestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı daha yangın kapısı buna sargılı olarak henüz adi olmaktadır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlar. Yangın bapları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabil ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı iyiceya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Report this page